Fut a program, de ne most add fel!

Fut a program, de ne most add fel!

Sokszor mondtad már magadban: „Gyerünk, kelj fel, mostmár csak jobb lehet.” Tudtad, hogy eljön az idő, amikor a vágy valósággá válik. Tudtad, hogy időbe telik. Közben szembetaláltad magad a hegyen fölfelé a lavinával...
Pintye Andrea
Pintye Andrea

UI/UX designer, online marketing tanácsadó

Mikor a lavina elindult tudtad, hogy itt sántít valami. Csak illúzió. Számodra ez nem volt kérdéses. Sokan talán azonban még felteszik a kérdést: honnan lehet vakon tudni a részletek ismerete nélkül, hogy mi az igaz?

Egyszerű a válasz: NEM AZ AZ IGAZ, AMI FÉLELEMBEN TART! 

Hogyan jutottunk idáig, hogy olyan erő előtt hajtunk fejet, ami nem támogat, ami nem óv, ami nem utat mutat, hanem elzár attól a világtól, ami mindvégig ott van a falakon túl, csak nem engedi azt látni?

A falakon belül hamis a valóság. Csak ennyi ad neki hatalmat. Tudom, hogy volt az a helyzet, amikor tehetetlen voltál, mert Te voltál a gyengébb. Ez a negatív "élmény" alakította mindezidáig a mintáidat. Ez volt a futó program. Ez a program azonban olyan volt, mint egy vírus, amit nincs ami fékezzen. Ezt a vírust csak egyetlen dolog tudja megállítani. Az új élet útja. Emlékezz, mert az utat valójában már ismered, csak megpróbáltak eltéríteni, akkor amikor még gyenge voltál! Kiszolgáltatott voltál, de azóta felnőttél és most dönthetsz. Hagyod tovább vagy hátat fordítasz annak, ami félelemben tartott és felülírod a programot. Csak kérned kell és a kulcsot hozzá megkapod. Mert van kulcs. Van ajtó, ami kivezet. Eddig is egyedül voltál, egyedül is kell kinyitnod. 

Amint kijutsz a falakon túlra, kinn megtalálsz másokat, akik már csak Rád vártak.  Ők olyanok mint Te.

"Amikor valaki megéli a lényének valódi esszenciáját, akkor azon nyomban "másban" is felismeri ezt az esszenciát, amivel létrejön egy rezonancia, az azonosság, egylényegűség, a szeretet rezonanciája..."
Ezek Tóth Attila csoporttagunk szavai. Köszönjük!

Akik már kint vannak tudják az utat, amit Te már majdnem elfelejtettél. Együtt mentek tovább. Már nem vagy egyedül. Fogják a kezed. Te is fogod másét. Védelem alatt álltok mind attól a pillanattól kezdve, hogy kijutottatok a sötétből. 

Menjetek tovább!

Pintye Andrea

Pintye Andrea

UI/UX designer, online marketing tanácsadó

Adatlap

Maradjunk kapcsolatban!

Közösségünk egy integrált szemléletű, együtt gondolkodó, a kirekesztést és harcot nélkülöző, közösségi összefogás.
Várunk a Facebook csoportunkban is!