Eszme

Láss, változz, élj!
Az ÚT EGYMÁSHOZ kezdeményezés fő célja az, hogy az emberek figyelmét a stresszt okozó jelenségekkel, ártalmakkal szemben az azokkal való megküzdési lehetőségek felé vigye. Ennek szolgálatába összeadott értékeinket, a közösségi gondolkodásunkat, a szabad kreativitásunkat és egyesített potenciálunk eszközeit kívánjuk állítani. 

Hisszük, hogy az összefogás és különbözőségeink elfogadása út lehet egymáshoz, olyan élethelyzetekben is, ahol vészesen fogynak az egymás felé tartó utak. A víziónk egy olyan jövőkép, amiben a lelkünknek, az identitásunknak, a társadalmunknak és a bolygónknak is van jövője. 

Célkitűzésünknél fogva elhatárolódunk minden politikai megnyilvánulástól! Nem célunk a kormány döntéseinek firtatása, nem célunk összeesküvés elméletek gyártása. Nem buzdítunk senkit arra, hogy bármi ellen harcoljon, ugyanis mi éppen az egymás felé vezető utakat keressük. Nem a világban végbemenő változási folyamatok miértjeit kutatjuk, hanem azokat a módszereket keressük, melyek által könnyebben vészelhetjük át az életünk nehéz időszakait és támogathatjuk az önmagunkhoz való belső visszakapcsolódást. 

Valljuk, hogy mindaz, ami szétszakít minket, az elveszi tőlünk az eredendő emberi erőforrásainkat. Mindaz, ami az elválasztottság látszatát kelti gyengít minket. Minden, ami eltereli a figyelmet a lényegről az elveszi az esélyeinket, hogy képesek legyünk időben reagálni a világban végbemenő változási folyamatokra.

Közösségünkbe olyan tagokat várunk, akiknek fontos a tudatosság fejlesztése, illetve akik belső erőforrásaikat, tudásukat, élettapasztalataikat szívesen megosztják másokkal. Segítsük egymást motiváló, inspiráló gondolatokkal a mindennapokban! 

Csatlakozz hozzánk, ha tanulni vagy épp tanítani szeretnél, illetve részt venni egy nyitott, konstruktív, szeretetteli közös eszmecserében!
Itt mindenki számít, mert hisszük, hogy az egyediségnek létjoga van! 

Beszélj, írj! Vállald önmagad. A szabad kreativitásunk az út egymáshoz!

Maradjunk kapcsolatban!

Közösségünk egy integrált szemléletű, együtt gondolkodó, a kirekesztést és harcot nélkülöző, közösségi összefogás.
Várunk a Facebook csoportunkban is!