Az életünk lehet játék?

Az életünk lehet játék?

Képzelj el egy olyan sci-fi játékot, amiben a korlátainkat különböző szintek teljesítésével küzdhetjük le és amiben a játékhoz nincs szükség külső eszközökre, mert bennünk képes futni és a központi idegrendszeren keresztül kelti a valóság illúzióját.
Pintye Andrea
Pintye Andrea

UI/UX designer, online marketing tanácsadó

A játékosnak a személyes fejlődési útja egy állandó küldetés, de különböző szinteken más-más feladatokkal. Íme egy kis ízelítő:

"Kedves játékos!

Sikeresen teljesítetted a START pályát. Az észlelés határait átlépve a kognitív újrastrukturálás szakaszában felfedezted a rendszer azon pontjait, melyek már nem működőképesek a továbbhaladásod során. Kemény munka volt eljutni idáig és az elméd kondícionáltságát felülírni. Megtanultad, hogy része vagy az egésznek, aminek neve az EGY! Jogosult lettél a következő szintre lépni. Gratulálunk!

Új szakaszok nyílnak az Éden felé vezető úton!
Amennyiben szeretnéd folytatni az utazásod a magasabb szinteken elérhető élmények felé, kérjük aktiváld a kártyád! Szabad helyek még elérhetőek DE csak korlátozott számban! 

Ne késlekedj, mert a játék során az egyéni döntéseidnek még sosem volt ekkora értéke, a korábban elszenvedett vereségeid új értelmet nyernek, veszteségeid pedig az új erőforrásaiddá lesznek majd. Az új pályán a lelked diktál! Érj el taktikai fölényt és nyerj! 

Küldetés:
Jövő generációjának megteremteni a bolygón hosszú távon fenntartható egészséget és gazdaságot. A pálya bevezető szakasza az erőforrások optimális felhasználásának újragondolásába bekapcsolódva indul. E feladat teljesítésével egy újabb kulcs birtokába kerülsz és gyorsul fel az utazásod az Édenbe történő belépésed előtt. A pálya bevezető szakaszát követően dinamikusan változó új feladatokkal bővül a felhasználók visszajelzései és interakciói alapján folyamatosan frissítve. Élő bejelentkezéseid során lehetőséged van az alacsonyabb szinteken állomásozó csapatod tagjait a saját transzformációs küldetésüket támogató feladatokban segíteni, a csapattagokat pedig tudatára ébreszteni a lehetőségeiknek. Az élő kapcsolathoz a  "SZABADSÁG HÍDJA" nevű állomás nyitja meg a kaput. Az állomásra dokkolásod a következőket biztosítja számodra:

  • gyorsított képességfejlesztés,
  • korlátlan hozzáférés az összes készséghez,
  • cheat kódok listája a nagyobb teljesítményű és testreszabható eszközökhöz,
  • védőpajzs aktiválási lehetőség,
  • játékon belüli vásárlások esetére fix induló összeg a játék saját valutájában.

Megküzdesz az új kihívással? Folytatod az utazást?
Az Éden még sosem volt ilyen közel!"

Szakmai ártalom, hogy ott is kiszúrom a reklám jelenlétét, ahol talán más nem. E tulajdonságom és az életünket alakító külső körülmények hatására jelent meg a fenti játék a képzeletemben. Receptje, hogy a közösségimédia függőséget és egy lehetséges technológiai fejlődési ugrást kombináltam össze. 

Te kipróbálnád egyébként a játékot? Szerinted mitől lenne igazán jó? Mit gondolsz valaha lehet részünk hasonlóban?

Pintye Andrea

Pintye Andrea

UI/UX designer, online marketing tanácsadó

Adatlap

Maradjunk kapcsolatban!

Közösségünk egy integrált szemléletű, együtt gondolkodó, a kirekesztést és harcot nélkülöző, közösségi összefogás.
Várunk a Facebook csoportunkban is!