Csoportok és közösségek útja egymás felé

Csoportok és közösségek útja egymás felé

Szerveződünk különböző csoportokban, de lassan el kell kezdődnie az összekapcsolódásoknak. A szálak előbb utóbb összeérnek és összeáll az a rendszer, amiben mindenki tudja és teszi a dolgát EGY-MÁS-ért.
Pintye Andrea
Pintye Andrea

UI/UX designer, online marketing tanácsadó

Két pingvincsoport halad el egymás mellett, megállva egy rövid időre információcserére. Nagyon cuki, ahogy az egyik majdnem elkeveredett és a másik csapattal ment tovább. 

Kb. így állunk most. Szerveződünk különböző csoportokban, de lassan el kell kezdődnie az összekapcsolódásoknak. A szálak előbb utóbb összeérnek és összeáll az a rendszer, amiben mindenki tudja és teszi a dolgát EGY-MÁS-ért.

Ne fordulj az embertársaid ellen, fordulj feléjük!

Most van itt az ideje, hogy jobban egységesek legyünk, mint valaha!
Egyén szintjén az ártó és manipulatív tartalmak követése helyett keresd azokat a csatornákat, melyek segítenek berendezkedni egy harmonikusabb létállapotba, melyben ösztönösen otthon érzed magad. A JÓL-LÉT a természetes állapotunk. Efelé fordulj! Ez legyen a középpontod! Ezt keresd! Nem mindegy mire fókuszálsz.
Ne taposd meg saját magad a félelmet generáló csatornákkal! Tiltsd ki őket az életedből, mert nem érted vannak, de magukhoz ragadják a figyelmedet és vezetik azt egy meghatározott cél felé!

Pucold ki a hírfolyamodat, hogy az ne ellened dolgozzon és lásd azt, ami igaz!
Csak így lehet meg a rövidebb ÚT EGYMÁSHOZ!

Pintye Andrea

Pintye Andrea

UI/UX designer, online marketing tanácsadó

Adatlap

Maradjunk kapcsolatban!

Közösségünk egy integrált szemléletű, együtt gondolkodó, a kirekesztést és harcot nélkülöző, közösségi összefogás.
Várunk a Facebook csoportunkban is!