Az új faj

Az új faj

Talán gondolkoztál már azon, hogy mivel az emberek szeretnek kísérletezgetni és kutatni új lehetőségeket, vajon mi lenne, ha valami e műveletek során elszabadulna. Mi történne, ha nem ismernénk a megállítás módját? Nézzünk erre egy alternatívát!
Harangozó Viktor (Szenge)
Harangozó Viktor (Szenge)

Buddhista tanító és kvantumhang gyógyász

„Egy titkos laboratóriumban, valahol Nevadában: Egy tíz fős csapat dolgozik, egy új faj kialakításán, kormányrendelet alapján.
-Doktor Ironside! A huszas alany nem mozdul a hármas laborban! –fordult a kísérletvezető főorvoshoz az egyik segédorvos.
-Ne aggódjon Amanda. Ez teljesen természetes, hiszen most kapta meg nemrég, az egyesített ember-kaméleon-idegen DNS szekvenciát. 
-Mit gondol amúgy, a földi lények DNS-eivel képes lesz az idegen abszolválódni? 
-Úgy láttuk a kollégákkal, hogy nem fogja kilökni a szervezete magából, hiszen humanoid féle fajtól származik. 
-Doktor! A huszas eltünt! –Rontott be a laborba Dr. Jim.
A főorvos átrohant a hármas laborba és amikor odaért az üvegbúrához, nagy megkönnyebbüléssel vette észre hogy a fala ép. Így szólt: 
-Ne aggódjanak, biztosan a helyén van, hiszen ép az üveg. Kezd dolgozni a kaméleon DNS-e. Hát nem csodálatos? Felvette a búra anyagának a színét. – próbálta nyugtatni magát és a többieket Ironside.
-Látja a lényt? – Kérdezte Amanda.
-Nem, nem látom, de nem lehet máshol, mint benn, hiszen a búra sértetl... –Hirtelen megakadt a szava Ironside-nak.
-Tudom most mire gondol Doktor! Az meglehet, hogy a tartály sértetlen, de nem ismerek olyan kaméleont, amelyik miután felvette egy tárgy színét, egyáltalán ne látszódna. 
-Amanda! Az idegen DNS képes alakfrekvencia módosításra is? –Kérdezte rémülten Ironside.
-Igen uram. Valószínű, hogy az üveg számára nem akadály, simán át tud rajta olvadni. Úgy mint ahogyan a röntgensugarak hatolnak át a tárgyakon.
-Úristen! Szar került a ventillátorba! Azonnal lezárni a…ööö…izé…semmi értelme…hibáztunk. –Mondta a Doktor.
-Igen, hiszen ha átszivárgott az üvegen, akkor gyakorlatilag lehetetlen bármivel is kordában tartani. Átmegy ez a dög mindenen, mint fing a gatyán. –válaszolt Jim.
-Ha kijut, nem tudjuk mi fog történni. –súgta Amandának Ironside.
-De igen uram! Tudjuk! Az idegen osztódásra képes és fúzióba lépett a kaméleon DNS-ével, tehát bárminek a formájába képes beleolvadni. Ez még nem lenne akkora baj, mint az, hogy közben másodpercenként replikálja magát százszámra. –Felelte Amanda.
- A kaméleon nélkül láttuk volna merre jár igaz? Óriási hiba volt belerakni! Az a nyomorult kaméleon! –Dühöngött Ironside.
- Uram a folyamat nagyon gyors lett. A radarunk azt mutatja, hogy több lény van már a bolygón, mint ember. Mivel a replikálódott másolatok is fénysebesen osztódnak. 
-Istenem! Amanda nézze! Rosszul látta a jelzéseket! Nem azt mutatja, hogy több van, mint ember, hanem azt, hogy már egyetlen ember sincs a földön…Csak lények és mi a laborban tízen.
Kedves olvasóim! Vajon megéri ennyit kísérletezgetnünk? Állatokkal, vírusokkal, hadi vegyi fegyverekkel, élőlények keresztezésével, klónokkal és így tovább? Megéri állandóan kockára tenni a harmóniát önkényes beavatkozásokkal? Mi lesz, ha egyszer egy ilyen bekövetkezik? Ki fog bocsánatot kérni azoktól, akik belepusztultak, s mit ér majd az a bocsánat? Látnunk kell, hogy az emberi faj elérkezett egy olyan szintre, ahol hatalmas a tét. Vagy legyőzzük a megalomán hatalmi törekvéseinket és belehelyezkedünk a természetes állapotunkba, együttműködve közben egymással. Vagy megjósolhatatlan mi fog történni a közeljövőben.”
/Szenge minitörténetei/

Az Út egymáshoz, az út a józan észhez és a lehetőségeink biztonságos felhasználásához. Ha ismertek olyan filmeket, amiben hasonló esetek történtek, kérünk benneteket írjátok meg a címüket a közösségünkben. 

Harangozó Viktor (Szenge)

Harangozó Viktor (Szenge)

Buddhista tanító és kvantumhang gyógyász

Adatlap

Maradjunk kapcsolatban!

Közösségünk egy integrált szemléletű, együtt gondolkodó, a kirekesztést és harcot nélkülöző, közösségi összefogás.
Várunk a Facebook csoportunkban is!