Harangozó Viktor (Szenge)

Buddhista tanító és kvantumhang gyógyász

Rólam:

A legfontosabb hivatásom, amire a Lét kijelölt engem, hogy az emberek számára ébresztő információkat áramoltassak (online élőadások és youtube közszereplői videoim által) és a testi lelki fájdalmaikon enyhíthessek (Keleti masszázs, traumaoldás). Ehhez évtizedeken át számos komoly tanulmányt végeztem. Rengeteg időt töltöttem különböző harcművészeti irányzatokkal, ahol a belső erőfokozó chi kung és keleti mozgáskultúrák terén szereztem jártasságot. Felkerestem tibeti mestereket a meditációs gyakorlataim tökéletesítéséhez. Ekkor indult be életemben a spirituális verselés is. így szabadidőmben a mantraéneklés mellett költő is lettem.

Buddhista tanítói állami diplomát szereztem a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán. Reiki mesterré képeztettem magam és két felnőttképző intézményben Parapszichológus végzettséget szerezve, kitanultam a Parapszichológia és a Természetes gyógymódok számos traumaoldó módszerét. Tanulmányaimat alapul véve létrehoztam, a már hosszú évek óta eredményesen használt kvantumhang (quanto-sound) és a Hangtál esszencia metodikát, mindenki egészségének javára. Hatalmas hálát adok az égnek, hogy rátalálhattam az Út egymáshoz csoport alapítóira és életem nagy áldásaként, munkatársukként csatlakozhattam az embereket felszabadító értékes feladataikhoz.

Így hát itt az Út egymáshoz csoportunkban a kiváló kvalitású alapítókkal és kollégákkal, szeretettel várunk mindenkit, hiszen mindannyian más aspektusban tudunk működni, az emberek szolgálatára. Torokénekesként a felhangokkal és hangokkal való gyógyászatom, az emberek véleménye szerint, a repertoárom leghatékonyabb összetevője. Hiszen általa már számos vendégnek sikerült „felszabadult lélegzetet” adnom, akár a koncertjeimen, akár egyéni alkalmak alatt.

Kedves olvasók és látogatók! Ha szimpatikusnak találnak, kövessék írásaimat itt a honlapon vagy a megadott saját csatornáim egyikén! Biztosíthatok mindenkit, hogy számos élménnyel lesz gazdagabb.

Maradjunk kapcsolatban!

Közösségünk egy integrált szemléletű, együtt gondolkodó, a kirekesztést és harcot nélkülöző, közösségi összefogás.
Várunk a Facebook csoportunkban is!