A burok

A burok

A régi életünk helyére lassan bekúszik az új. Nem érzem úgy, hogy célszerű lenne félelmekkel köszönteni. Szívvel lenne jó bele megérkezni.
Pintye Andrea
Pintye Andrea

UI/UX designer, online marketing tanácsadó

Az átmenetben, a változó körülmények tengerén hiába is próbáljuk agyban megérteni és összerakni mi történik most magasabb szinteken. Bár részleteket ha el is csípünk, teljes egészében nem látjuk a képet. Sőt, ahányan vagyunk, annyi valóságot látunk. Vátozás van. Ez az, ami biztos. Én ezt magamban úgy kezelem, hogy magamra zárom a világom ajtaját és onnan nyilvánulok meg. Meg is kaptam, hogy:
- Elvagy a saját világodban!
Valóban. Jelenleg ez az egyetlen hely, ahol önmagam maradhatok és nem formálnak mássá. Itt van lehetőségem dönteni arról, hogy változom-e vagy sem. Álarcokat húzok magamra vagy pont nemet mondok rá. Ezen a helyen tudom védelemben a burok alatt szemlélni a suhanó világot magam körül. A belső középpontomból ránézve a történésekre magamban kiértékelem az utakat, amiket látok. Figyelem ki merre megy.

  • Látom a poklot, a háborút, az erőszakot,
  • látom az új politikai rendeződéseket, az új ígéreteket,
  • látom a teremtő tetteket a felszín alatt,
  • látom a biorobotokat,
  • látom a lehetőségeket, a kapcsolódásokat,
  • látom minden út lehetséges végkifejletét.

A figyelmem azonban nem engedem csapongani. Csak oda nézek, ahol a megoldások és egy közös eszme jelenik meg. Egyre többen látjuk ugyanazt az utat kirajzolódni, mert összeérnek a szálak. Van aki más felé tart. Más utat választ. Marad a félelmek rabja. Marad a "börtökbolygón", elutasítva ezzel a megérkező új energiákat, melyek érzékelhetőek, ha a káosz kellős közepén sikerül kapcsolódunk.
A belső béke a burok, ami mindig ott van, minden ártó hatás ellenére is. Nekem a burok segít, hogy ne kerüljek passzív védekező pozícióba. Ez biztosítja számomra a körülményekkel szemben az immunitásomat. Segít, hogy maradjon körülöttem mozgástér amiben megmarad a cselekvő- és alkotóképességem. Így a káosz a szemem előtt múzsává érik. Fokozza a kreatív intuícióimat.

Te is érzékeled a kreatív gondolataidat? Hagyod őket áramlani? 
Megfigyelted már, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy a gondolataid letisztuljanak?

Ne hagyd magad körül a negatív energiát pangani! Transzformáld! Vedd kezedbe az irányítást a téged érő hatásokkal szemben! A szorongást oldja a kreativitás.

Lásd újra a színeket! Alkoss, írj! Oszd meg velünk! Hass másokra!

Pintye Andrea

Pintye Andrea

UI/UX designer, online marketing tanácsadó

Adatlap

Maradjunk kapcsolatban!

Közösségünk egy integrált szemléletű, együtt gondolkodó, a kirekesztést és harcot nélkülöző, közösségi összefogás.
Várunk a Facebook csoportunkban is!