A burok

A burok

A régi életünk helyére lassan bekúszik az új. Nem érzem úgy, hogy célszerű lenne félelmekkel köszönteni. Szívvel lenne jó bele megérkezni.
Pintye Andrea
Pintye Andrea

online marketing tanácsadó és stratéga

Az átmenetben, a változó körülmények tengerén hiába is próbáljuk agyban megérteni és összerakni mi történik most magasabb szinteken. Bár részleteket ha el is csípünk, teljes egészében nem látjuk a képet. Sőt, ahányan vagyunk, annyi valóságot látunk. Vátozás van. Ez az, ami biztos. Én ezt magamban úgy kezelem, hogy magamra zárom a világom ajtaját és onnan nyilvánulok meg. Meg is kaptam, hogy:
- Elvagy a saját világodban!
Valóban. Jelenleg ez az egyetlen hely, ahol önmagam maradhatok és nem formálnak mássá. Itt van lehetőségem dönteni arról, hogy változom-e vagy sem. Álarcokat húzok magamra vagy pont nemet mondok rá. Ezen a helyen tudom védelemben a burok alatt szemlélni a suhanó világot magam körül. A belső középpontomból ránézve a történésekre magamban kiértékelem az utakat, amiket látok. Figyelem ki merre megy.

  • Látom a poklot, a háborút, az erőszakot,
  • látom az új politikai rendeződéseket, az új ígéreteket,
  • látom a teremtő tetteket a felszín alatt,
  • látom a biorobotokat,
  • látom a lehetőségeket, a kapcsolódásokat,
  • látom minden út lehetséges végkifejletét.

A figyelmem azonban nem engedem csapongani. Csak oda nézek, ahol a megoldások és egy közös eszme jelenik meg. Egyre többen látjuk ugyanazt az utat kirajzolódni, mert összeérnek a szálak. Van aki más felé tart. Más utat választ. Marad a félelmek rabja. Marad a "börtökbolygón", elutasítva ezzel a megérkező új energiákat, melyek érzékelhetőek, ha a káosz kellős közepén sikerül kapcsolódunk.
A belső béke a burok, ami mindig ott van, minden ártó hatás ellenére is. Nekem a burok segít, hogy ne kerüljek passzív védekező pozícióba. Ez biztosítja számomra a körülményekkel szemben az immunitásomat. Segít, hogy maradjon körülöttem mozgástér amiben megmarad a cselekvő- és alkotóképességem. Így a káosz a szemem előtt múzsává érik. Fokozza a kreatív intuícióimat.

Te is érzékeled a kreatív gondolataidat? Hagyod őket áramlani? 
Megfigyelted már, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy a gondolataid letisztuljanak?

Ne hagyd magad körül a negatív energiát pangani! Transzformáld! Vedd kezedbe az irányítást a téged érő hatásokkal szemben! A szorongást oldja a kreativitás.

Lásd újra a színeket! Alkoss, írj! Oszd meg velünk! Hass másokra!

Pintye Andrea

Pintye Andrea

online marketing tanácsadó és stratéga

Adatlap

Maradjunk kapcsolatban!

Közösségünk egy integrált szemléletű, együtt gondolkodó, a kirekesztést és harcot nélkülöző, közösségi összefogás.
Várunk a Facebook csoportunkban is!