A bolygók párbeszéde

A bolygók párbeszéde

Gondoljunk most egy picit bele, hogy milyen is lenne, ha tudatába kerülhetnénk annak, hogy mit is gondolnak rólunk a különböző bolygók. Hiszen úgy, ahogyan mi, ők is élnek és éreznek. A föld kozmikus neve az emberek (atkák) által Gaia. 
Harangozó Viktor (Szenge)
Harangozó Viktor (Szenge)

Buddhista tanító és kvantumhang gyógyász

„A Föld, a Mars, a Jupiter és a Szaturnusz beszélgetni kezdtek az általuk használt természetes hangkód formájában. De ahhoz, hogy mi emberek (az ő atkáik) is megértsük, ezért emberi nyelven fogom leírni kommunikációjuk tartalmát: 
-Drága bolygótestvérem! Mi történt veled? –  Ámult el a Mars a föld állapotán.
-Jajj ne is kérdezd, drága fivérem! Borzasztó dolog ez. Elég régen, megjelentek rajtam szemmel látható kis aranyos bogárkák (Dinoszauruszok). Ezek igaz csipkedtek néha, (amikor jópár Brachioszaurusz meg Brontoszaurusz legelt a felszínén) de még tűrhető volt számomra. Azután jött a borzalom. Valamelyik fivérünktől, vagy nővérünktől, átjött valami kis parazita (földönkívüliek ufókban) és nemsokra rá, elállítottak valamit a testem felszínén nyüzsgő atkaállományban. Alattomos, kicsi, már alig látható és érezhető, csupasz atkák kezdtek el özönleni rajtam és úgy elterjedtek a testem egész felszínén, hogy már nem volt olyan részem, ami ne viszketett, vagy fájt volna. Ahogy még jobban telt az idő, elkezdtek belém hatolni több helyen is. Erre én egy kicsit megráztam magam, hogy abbahagyják a kínzásom, de nem sokat ért. Most ott tartok, hogy a szőrszálaimat (fák, növényzet) már teljesen kiírtották és ürülékeikkel elszennyezték a bőröm. De ez még semmi, valószínű, hogy gyorsan fejlődő mutációt kaphattak a parazitáktól, mert ők is kezdtek elugrálni a testemről és köröttem az űrben is szétköpdösték a nyálukat. 
-Hogy érted, hogy körötted? Nehogy azt mond, hogy a különleges atkáid ránk is átterjedhetnek? 
-De, de! Pontosan így értem Fivérem. Készen állnak, hogy rajtad is „rendet” pakoljanak. Ahogy ők elképzelik a rendet. Fogadd részvétem előre is.
-Ne ne ne! Valamit csak lehet ez ellen tenni! Nehogy már egy parazita miatt a galaxis összeomoljon! Azonnal a többiekkel össze kell fognunk! Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Plu…áhh te inkább ne. 
-Szólítottál kedves öcsém? –Morajlott fel Szaturnusz. 
-Ja neem semmi különös, csak tudtál róla, hogy Gaia testvérünk atkái mutálódtak és épp felénk tartanak? 
-Ne beszélj szamárságokat Mars. Te mindig csak hőzöngsz. Nézd köröttem ezt a szép egyensúlyban levő űrkarikát. Azért ilyen harmonikus, mert béke honol bennem. Nyugodj meg te is.
-Ahha, meg amikor majd, a gyűrűiden fognak táncesteket szervezni ezek az apró baktériumok, majd figyeld meg. Gaia azt mondta, hogy én vagyok a következő célpont. Ha eljutnak hozzám, tuti, hogy feléd veszik az irányt. Kell neked villogni testvérem, ez lesz a veszted. Érdekli majd őket, mit lehet kezdeni a tested kipárolgásának színes gyűrűivel. – Fakadt ki a Mars.
-Mit lármáztok testvéreim? Már nem lehet békében ez a galaxis sem? –Bosszankodott Jupiter.
-Ne aggódj Jupiter testvérünk! Csak a Föld konteozik és Mars bekajálta. Nyugodjunk meg mindannyian barátaim. –Csitítgatta a többieket Szaturnusz.
-Ti könnyen beszéltek! Én itt vagyok Gaia fenekében, ti meg azért jóval messzebb! Nem konteo esküszöm, már láttam őket a közelemben! Elkezdték fontolgatni azt, hogy átjönnek Gaiaról hozzám. Segítség! Valaki csináljon már valamit! Nem akarok megfertőződni! –Fakadt sírva a Mars.
-Alvilági kapcsolatokkal hogy állunk? –Kérdezte Jupiter.
-Remélem nem őrá gondolsz? Mert abba mi is belepusztulnánk mindannyian! A Fekete lyukkal a szövetséget, már most verd ki az elmédből testvérem! – Képedt el Gaia.
-Nem pont a Fekete lyuk jutott az eszembe. Hanem egy-két kozmikus sugárfrekvencia. Ez igazi kemotox lehetne az atkáid számára. –Morfondírozott Jupiter.
-Nem hinném, hogy ez jó ötlet! Emlékezzetek, hogy hány testvérünk felszíne lett ettől homoküveges. Kiszáradt a bőrük.
-Akkor ugye csak egy megoldás maradt… –Nézett vérben forgó szemmel a Mars Gaira.
-Neeee! Eszedbe ne jusson! –Esett kétségbe Gaia.
-Állj le Mars! Nem pusztítjuk el Gaiat. Megoldást keresünk, ami mindenkinek jó. Még talán az atkáknak is. Én Jupiter elrendelem a halmozott bolygóegyüttállások időszakát. Rájuk szabadítjuk a többi bolygótestvéreink jól viselkedő atkáit. Ők majd megfékezik Gaia parazitáit. 
És most itt tartunk, kedves olvasó. Ennek a történetemnek a végén nincs poén, vagyis lehet. Hiszen ebben az évben jósolta meg Nostradamus, hogy a Mars-ra lép az ember. Ha így is lesz, akkor szerintem lesz méltó fogadóbizottság is”
/Szenge minitörténetei/

Az Út egymáshoz, az út a megoldásokhoz. Nem mindig az ember szemszögéből kell néznünk a dolgokat. Néha az univerzumot kell megmenteni, az emberi gondolatainktól. Ha van ötletetek, hogy a Marsra való leszállás után mi fog történni, kérlek írjátok meg nekünk. Bármilyen elborult elképzelés is legyen. Értékes mindenki képzetvilága, mert elgondolkodtató lehet. Akárcsak Szenge minitörténetei. 

Harangozó Viktor (Szenge)

Harangozó Viktor (Szenge)

Buddhista tanító és kvantumhang gyógyász

Adatlap

Maradjunk kapcsolatban!

Közösségünk egy integrált szemléletű, együtt gondolkodó, a kirekesztést és harcot nélkülöző, közösségi összefogás.
Várunk a Facebook csoportunkban is!