Háború a tudatokért

Háború a tudatokért

Talán nem kell bemutatnom senkinek a jó és a rossz, a fény és a sötétség harcát a világunkban. Érezzük, hogy az egyik vállunkon a kisdémon, a másikon a kisangyal üldögél és suttog. De vajon melyik tudna egy egész fajt átállítani a maga oldalára? Lássuk!
Harangozó Viktor (Szenge)
Harangozó Viktor (Szenge)

Buddhista tanító és kvantumhang gyógyász

„A kozmikus tanács legsötétebb Elitjének bázis űrhajóján, valahol a föld bolygó közelében: 
-Mr. Gerald! A tanács aggódni kezdett, hogy a terv az emberiség megosztására és igába hajtására, kudarcba fulladhat. Szeretném, ha végre elmondaná, hogy mi is az, ami akadályozza az elmekontroll folyamat minden létezőre való átvitelét!
-Mr. Durk! Nem túl örömteli híreket kaptunk, amikor utánanéztünk, hogy egyes egyedek, az emberek közül, hogyan képesek ellenállni a kontrollhullámoknak. Mint azt ön is tudja, az eredeti terv úgy szólt, hogy az emberi faj megosztását, az Illuminati fogja végezni. Amikor az ELIT elindította az S-PLAN-t (separating plan), akkor elindította az emberiség megosztását és végbevitte a folyamat első fázisát. Tudósokat és spirituális embereket toboroztak össze, a tudtukon kívül és engedték, hogy mindkét fél kiteljesedjen. A tudósok a technikai tudományokban az egekig jutottak és a spirituális vezetők, Guruk egyre több és több szellemi tartalmat ontottak az emberekre. Így a két oldal felfejlődése rendkívül kívánatos volt. Miért?  Mert tudták, hogy amint elérkeznek egymáshoz, beteljesül az első fázis a szétválasztásban. A tudományhívők ütköztetése a spirituális vallásos hívekkel. Tehát az első fázis simán végbement. Minden ember választott egy oldalt, amihez önként csatlakozott. Azután a három fázis közül elérkezett a második fázis köre. Háborút szítani a tudomány és a vallás között. Ez is elég akadálymentesen megtörtént, de nem volt akkora füstje, mint amit vártunk. Úgy gondoltuk, ha az emberiség csalódik a vallásban és a tudományban is, akkor a hatalmunk alá kerülhetnek teljesen. Mert akkor csalit adnánk nekik, mintha megmentőik lennénk és csak bennünk bíznának. Azt tehetünk velük akkor, amit csak akarnánk. Azonban mivel összezavarodott a tudatuk, így már semmiben nem bíznak. Így nem tudjuk őket irányítani, csak labdázni velük, ütköztetni őket egymással. Ez számunkra nem elég, mert az eredeti terv szerint, át kell vennünk a tudatuk felett az irányítást. 
-Még mindig nem beszélt arról, hogy mi akadályozza mindezt? Az, hogy nem volt akkora durranás a két oldal háborújából? 
-Nem uram! Egészen más az oka. Ami akadályozza a harmadik fázis elindulását, azaz a teljes kontroll végrehajtását, az egy ismeretlen jel felbukkanása. 
-Miféle jel? –Szorította össze az öklét a tanácsvezető.
-Egy olyan forrásból származó, tudati éberséget fokozó hullámzás, ami teljesen fellelhetetlen számunkra. Folyamatosan pulzálja az emberek felé az ébresztő frekvenciát. Teljesen ellene hat a mi összezavaró és elmekontroll frekvenciánknak. 
-Azonnal derítsék ki, hogy honnan jön! Mi vagyunk ennek az univerzumnak az irányítói! Mindenről tudunk és mindent uralunk! Hogy lehet az, hogy nem találjátok azt az aprócska kis jelforrást? 
-Úgy tisztelt uram, hogy az a kis felszín alatt ébresztgető sugárzás, a jelek szerint, nem a mi naprendszerünkből, nem a mi univerzumunkból érkezik. 
-Hát melyikből? Az Almodealisból? Vagy a Terminokunából? Melyikből? Követelem, hogy derítsék ki! –Őrjöngött a tanácsvezető.
-Uram, attól tartok, egyikből sem.
-Mi az, hogy egyikből sem? Olyan forrás nincs, aminek ne lenne helye valamelyik párhuzamos univerzumban! 
-De uram! Pontosan erről van szó. Ha szabadna úgy kifejeznem, ez az ébresztő sugárzás, minden univerzum mögül jön. Azt is mondhatnám, hogy egy számunkra létezők számára elérhetetlen tartományból.
-Ne szórakozzon velem! A vallást azért alkalmaztuk, hogy összezavarjuk az emberiséget. Maga is megzavarodott? Tán egy Istenről beszél vagy mi? 
-Nem Mr. Durk. Az Istenképet úgy alkottuk meg, hogy az emberek félelmei és reményei által jöhetett létre. Büntető és jutalmazó illúzióképként. Ezt plántáltuk a hívők elméjébe. De úgy tűnik és nem akarom hergelni önt ezzel, de valami ezen is túlmutató létforrásból jön a jel. 
-Tudja ezt mit jelent maga tehetségtelen barom? Azt, hogy addig nem tudjuk a harmadik fázist és egyben a teljes elmekontrollt megtenni, amíg ez a jelforrás ki nincs iktatva! Amíg ez a búvalcseszett sugárzás megy, addig folyamatosan, az arra fogékony egyedeket, kivonja a manipulációnk alól!
-Uram. Talán már arra is rájöttek a kiválasztott jelfogadók, hogy nekünk mi a tervünk. Talán most is minket hallgatnak és talán egyikük éppen leírja másoknak azt, amit észlel tőlünk és most az ő írásait olvassák az emberek…”
/Szenge minitörténetei/

Az Út egymáshoz, olyan emberek találkozása, akik a szívükben érzik, hogy az ébresztő jel aktiválta őket és mások ébresztése számukra és számunkra nemes küldetés. Ha érzel ilyesmit, oszd meg velünk bátran a közösségünkben!

Harangozó Viktor (Szenge)

Harangozó Viktor (Szenge)

Buddhista tanító és kvantumhang gyógyász

Adatlap

Maradjunk kapcsolatban!

Közösségünk egy integrált szemléletű, együtt gondolkodó, a kirekesztést és harcot nélkülöző, közösségi összefogás.
Várunk a Facebook csoportunkban is!