Nem vírus öl meg, hanem végignézni mindazt, ami most történik

Nem vírus öl meg, hanem végignézni mindazt, ami most történik

Azt mondják ugorjak a kútba. Előtte azért pár jól irányzott kérdést feltennék, ha nem baj. Válasz nélkül bólogatós kutyát nem játszok és nem állok be a rám kényszerített sorba!
Pintye Andrea
Pintye Andrea

UI/UX designer, online marketing tanácsadó

A napokban mentálisan kiégtem. Megsemmisültem a tény tiszta valóságától, hogy az emberek többsége igényli az illúziót. Olyan világba menetelünk épp bele, ahol a valóság már nem vonzó, tényleges egymás felé tartó lépéseket tenni a saját valóságunk megteremtéséért pedig nem elég kényelmes.

Nem tudom te hogy vagy vele, de én nem állok be a biorobotok sorába. Küzdök az utolsó percig a szabadságomért és a jogaimért...
...ha kell, akkor egyedül a négy fal között,
...ha kell, akkor egyedül a saját szabadságomért és a maszkmentes szabad levegő jogáért.

Aki tisztán érzékel és átlát az elénk vetített képen, annak éreznie kell, hogy valami nagyon nem stimmel most a világban, amikor a lélek már nem számít... CSAK a számok és a kijelölt cél.

Egységtudatban, megoldásokban, igazságban és egyenrangú, őszinte szavakban hiszek, ezért nem tudom elfogadni a rám kényszerített, hibákkal és emberi áldozatokkal teli élhetetlen életkörülményeket. A jó rendszer kialakítása mindig melós. Nem lehet megúszni, nem könnyű menet! Egy jobb világ erős embereket kíván! A gyengék áljanak félre és hagyjanak minket élni minket, akik bízunk a saját immunrendszerünkben és nem félünk élni, kapcsolódni, megoldásokat keresni!

A gyenge tömeg áldozata vagyok, mert a birkák között fekete bárányként pislogok értetlenül és hiába kiabálok, hogy "Hé, hát nem látjátok hova vezetnek Titeket?!" Aki nem látja az összefüggéseket annak erőszakkal nem lehet felnyitni a szemét. Tudom alszanak...mégsem vagyok képes végignézni, ahogy alvajárva hajtják be őket a "vágóhídra"...mert minden lélek számít.  Míg akár csak egyetlen "rabszolga" is él a Földön, az én megszabadulásom sem lehet teljes. 

Mi kell ahhoz, hogy maguktól értsék meg a dolgokat egy másik nézőpontból? Mikor értik meg az álhíreket terjesztő szenny oldalak kapcsán, hogy csak üres szavakkal dolgoznak és minőségi tartalomgyártás helyett kattintásvadász tartalomgyártásra álltak rá? Ez nem önazonos kommunikáció, hanem rövidtávon jól működő, social média aktivitásra épülő. Egy meghatározott célba hajtó! 

Tolják ki napról napra a tartalmatlan írásokat, melyek semmit értéket nem adnak. Legtöbbször maga a cím még csak nem is felel meg a kattintás után megjelenő tartalomnak, ergó bőven elég egy jó cím, egy jó alcím és meta leírás. Ennyi a cikk elolvasása nélkül alkalmas arra, hogy a felhasználókból aktivitást váltson ki. Ez pedig bőven elég ahhoz, hogy az algoritmus úgy értelmezze, hogy e szennytartalom téged érdekel, jó neked, ezért küldi is rád a többi hasonló szart ajánlott tartalomként. Így fordul a gyakorlatban ellened a mesterséges intelligencia a gépi döntései által! Jó mi?!

Azt tudtad, hogy sok esetben a hírportálok, szennyoldalak cikkíróitól egyéként nem minőséget várnak, hanem meg van határozva egy napi limit? Honnan látszik ez? Onnan hogy a kezdetek óta nem növekednek koronavírus kulcsszókombinációi és a keresési kifejezések. Értékes tartalom növeli a keresési kifejezéseket ezzel generálva azt hogy további értékes tartalmak szülessenek melyek a felhasználók keresési szokásaira reflektálnak. A jelenlegi helyzetben ez azonban nincs meg!!! Hiába kerestek, nem találtok hasznos vagy épp tudományos infót. Minek az.....még a végén valakit felelősségre lehetne vonni. Jobb, ha nincs digitális lábnyoma a ránk kényszerített baromságnak ugye? Mindig csak másolják, ismétlik azt, amit szeretnének a tudatba beleégetni. Tipikus marketinges fogás, hogy könnyed tartalmakban ismételgetik azt, amit szeretnének, hogy tényként fogadjanak el az emberek. A marketing nem rossz, csak nem mindegy, hogy értéket támogat-e vagy a nagy büdös semmit. 

Ha a korona stratégia le lenne modellezve pozitív tartalmakkal, sokkal többen látnának tisztán. Mert nem lenne átbillenve ennyire a mérleg nyelve az illúzió világának javára. 

Mindaz, amit kapunk csak ez az elme irányításának folyamata.
Azzá tesznek minket, amik nem vagyunk!

Tapasztalt marketingesként kijelenthetem, hogy értékadó tartalommal sajnos mindig sokkal nehezebb dolgozni, mert kevésbé fogadható be, ha mellette ott van az értéktelen könnyed, bulshit tartalom is. Az értékes tartalomra, a Te hiteles szavadra azonban most nagy szükség van. Együttműködő közösségben párbeszéd van, együtt gondolkodás. A korona kommunikáció kapcsán megfigyelhető, hogy csak kiáramló tartalom van. Ez egy kampány! 

A félelemkeltő tartalmakból azonban el fog fogyni az erő, ha lesz elég minőségi, hiteles tartalom, ami a másikban tartja a lelket. Amíg félsz ember vagy. Ha megtörnek és feladod, amint az érzéseidet elnyomod, mert úgy érzed nincs már hited, megszűnsz embernek lenni. Ezt akarják elérni. Hogy ne merj megnyilvánulni gondolkodó lényként, ugyanis ha gondolkodsz, akkor hatással vagy másokra és erősebbek vagytok együtt. 

Küzdj! Igyekezz olyan tartalmakat létrehozni blogbejegyzés, videó formájában, melyek a másik bántása nélkül segítenek öntudatra ébredni, közelebb kerülni a valósághoz, oldani a szorongásokat. Más utat egy harcos számára most nem látok.

Pintye Andrea

Pintye Andrea

UI/UX designer, online marketing tanácsadó

Adatlap

Maradjunk kapcsolatban!

Közösségünk egy integrált szemléletű, együtt gondolkodó, a kirekesztést és harcot nélkülöző, közösségi összefogás.
Várunk a Facebook csoportunkban is!