Mindenhol jó, de legjobb Otthon.

Mindenhol jó, de legjobb Otthon.

Arra kérlek, hogy gondolkozz el azon, hogy hogyan látjuk a világot. Vajon mindenkinek ugyanazt jelenti az otthon szó? Ha úgy gondoltad igen, akkor arra kérlek hallgasd meg a többiek hangját is hogy elkezdődhessen a kvantum osszefonódás.
Harangozó Viktor (Szenge)
Harangozó Viktor (Szenge)

Buddhista tanító és kvantumhang gyógyász

Amikor a fülünk a szívünkkel együtt nyílik, érezzük is, nemcsak halljuk a többi lény állapotát. Ekkor bennünk az ősvalónk egy kapun, az érzékszerveinken keresztül, ugyanarra a létezésre tekint, mint bárki érzékszervén át a saját ősi természete. Így kezdődik el annak is a felismerése, hogy eredendő természetünkben elválaszthatatlanok vagyunk.

Egy hal számára az a folyadék, amit mi víznek hívunk és megiszunk naponta, valójában már igazi otthon. Míg egy erdei remete számára egy faodú a tökéletes otthon. Az emberek többsége számára a szeretteikkel lenni a valódi otthon. Az igazságkereső számára a valóságban létezés a védelmező otthon. 

Számodra mi jelenti az igazi otthont? 

Írd meg nekünk gondolataidat önálló cikkben vagy posztban a Facebook csoportunkban, ha van kedved, hátha másokat is el fog gondolkodtatni.

Köszönjük ha ennyivel is segítesz, az egymás felé való nyílásban.

Harangozó Viktor (Szenge)

Harangozó Viktor (Szenge)

Buddhista tanító és kvantumhang gyógyász

Adatlap

Maradjunk kapcsolatban!

Közösségünk egy integrált szemléletű, együtt gondolkodó, a kirekesztést és harcot nélkülöző, közösségi összefogás.
Várunk a Facebook csoportunkban is!