Igaz vagy hamis?

Igaz vagy hamis?

Vízválasztó időket élünk. Döntenünk kell miben hiszünk. Ahogy eddig éltünk, oda már nincs visszaút? Talán az emberi tudat új korszakába léptünk?
Csüdöm Melinda
Csüdöm Melinda

Asztrológus

Úgy látom a Vizöntő időminősége megtanít arra, hogy az ember lássa be a különbséget az igazi spirituális fény és a hamis sprituális fény között. Magas fórum ez. Kitartás, következetesség és éles megkülönbőztető képesség szükséges hozzá. 
Mint látható manapság kívűl, az anyagban is tapasztalható mennyire függővé vált az ember a mesterséges fénytől. Ha ez leoltásra kerül, jórészt megtorpan az élet és jó sokáig tartana, kénytelen lenne visszaállni a lassúbb lépték, a megfontoltabb lépés. Amikor a kozmikus rend fényénél jár valaki, akkor nincs hova rohanni. Igazodni kell, függés van a létezés többi eleméhez/elemétől.
Hamis fénynél mindig nagylegényebb magatartás kezd beindulni és legtöbbször az ember lemarad saját magához képest. Akár úgy, hogy előreszalad mértéktelenül, akár úgy, hogy szöszmötöl, mert ráér. Az idő minőségével valamelyik véglet szerint  áll kapcsolatban.
Pedig az idő fontos, mert mindent az életidejéből formál. Azt, hogy a minősége ezeknek a formáknak milyen lesz, az is az időtől függ. Szinkronban van a kozmikus renddel vagy párhuzamos vele. Kozmosz vagy kozmetika. 

Kövess a Facebook csoportunkban is! Írj Te is! Kapcsolódj!

Csüdöm Melinda

Csüdöm Melinda

Asztrológus

Adatlap

Maradjunk kapcsolatban!

Közösségünk egy integrált szemléletű, együtt gondolkodó, a kirekesztést és harcot nélkülöző, közösségi összefogás.
Várunk a Facebook csoportunkban is!