Csüdöm Melinda

Asztrológus

Rólam:

A közösséghez csatlakozva, szeretnék hozzájárulni a világ és az emberek szabadságához, jólétéhez, a személyes felismeréseket segítve. Úgy gondolom, a közösség tagjai, önmaguk problémáit megoldva, egészségesebb, szabadabb, transzparensebb közösséget tudnak alkotni.

Kolozsváron születtem, csonka családba érkeztem, nem tervezett, nem várt, de végül elfogadott gyerekként. Picin sokszor voltam beteg. Később gyakori fejfájások gyötörtek. Étvágytalan, gyenge gyermek voltam, egészen kamaszkoromig. Ezért is, mivel fizikailag tapasztaltam a betegeskedést és felgyógyulást, meg azért is, mert kíváncsi voltam, nagyon érdekelt az élet mozgatórugója. Mitől élet az élet, mire való, mi az értelme, célja? Miért leszünk betegek, miért szenvedünk? Gyakorlatias pályára kerültem, miután iskolai tanulmányaimat elvégeztem. Édesanyám gyári munkás volt, hát nekem is jónak látta ezt az utat szánni. A kétkezi munka mellett sokat olvastam, kutattam önszorgalomból. Szerettem a dolgok mögé fürkészni. Minek mi az oka, és miért? Akkoriban még nem tudtam pontosan mit keresek, az csak azután vált világossá, amikor megtaláltam. Közel életem felénél.

Mindig kerestem a közösséget olyan személyekkel, akikkel a felszínes dolgok mellett vagy helyett, mélyebb összefüggésekről lehet értekezni. Akik ugyanúgy nyitottak és kíváncsiak az élet rejtélyei iránt, ugyanúgy törekednek arra, hogy felváltsák a szorongást nyugalomra, ahogyan arra vágyok én is. Ezért nagyon örvendtem ennek a meghívásnak is, amelyet egyik jóismerőstől kaptam és akin keresztül e honlap gazdáit is megismerhettem. Ezúton köszönetet mondok nekik, amiért helyet adnak maguk mellett és ezúton hozzásegíthetünk más érdeklődő személyeket értékes felismerésekhez és beismerésekhez, amelyekkel életük kiteljesedettebb, boldogabb és egészségesebb lehet. Belátásom szerint minél tágabb és tisztább a látókör, annál jobb az eligazodás és a választás abban, hogy az ember felelősen szabad életet élhessen.

Nekem a metafizikai gondolkodás, logikavezetés és az asztrológia analógiás rendszere segített abban, hogy szabadság-alapú életre lépjek, miután eléggé kiábrándultam addigi gondolkodásomból és életvezetésemből, mely a depresszió fele vitt és mely életmód miatt gyakran kerültem betegségekbe, csalódásokba.

Elvégeztem tehát egy asztrológiai tanfolyamot, a hitelesítés végett. Azért fejezem ki magam így, mivel saját magam, a hozzám közelállók sorsképlete (asztrogrammja) és a hozzám forduló rendelők elemzése során, azokat fürkészve és tanulmányozva sokkal több tudásra tehettem szert, mint bármely oktatási elméletrendszerben. Fontos az alapfogalmakat megtanulni, viszont a tapasztalat által válik a tudás élővé. Igazából az asztrológia jelrendszerének, szimbólumainak a metafizikai (sprituális) alapon való értelmezése nyújt megfelelő információkat, nem pedig az az elterjedt szemlélet, miszerint a bolygók meghatároznák az emberi sorsot. Minden személy egyszeri és megismételhetetlen összetétellel rendelkezik. Az emberi sors vázlata van meg a születési képletben, az átöröklött hajlamok, úgynevezett hiány-információk, rejtett okok, melyek tudattalanok. Az erők az emberi személyben és a személyen keresztül áramlanak, mozognak. Ami tudattalan, az a fényre vágyik, hogy megtisztuljon. Az ember maga szövi önmaga sorsát. Olykor tudattalanul és olyankor tévesen, ami szenvedést, bajt hozhat. Az asztrológiához, mint önismereti eszközhöz, csak úgy érdemes hozzányúlni, mint olyan tudáshoz, ami a megértést elősegíti. A tisztán látást elősegíti. Nem jósol, nem hadovál.

Segítségével, a  személy önmagán belül jobban eligazodik és ezzel együtt rányílik a szeme a létezés teljességére.

Jelen közösségben szívesen beszélgetek tapasztalataimról, fejlődésemről, buktatóimról, felismeréseimről. Akit érdekel egy-egy aspektusa a sorsának, vagy elakadt a gondolatvezetésében, annak szívesen segítek egy-egy kérdése megválaszolásában. Ha olyan fajta és természetű kérdése van, amire a válasz másnak is javára tud válni, más is tud belőle meríteni, akkor felteheti nyilvánosan. Olyan kérdésekre, amelyek kizárólag csak a kérdező személyére vonatkoznak, azokat kérem privátban tegye föl az oldalon feltüntetett elérhetőségeim egyikén.

Vitákkal és kötekedésekkel nem szeretnék időt tölteni. Jól megfogalmazott érvekre, amennyiben időm engedi, válaszolok.

Cikkeimet, felismeréseim vezérlik. Spirituális, asztrológiai cikkek. Olykor kritikák, melyek nem személyeket, hanem helyzeteket, tévképzeteket bírálnak. Nem elítélnek, hanem megítélnek. Pontosabban egy-egy nézőpontot áthelyezek metafizika talapzatra és onnan szemlélem. Leírom, hogy látom, onnan hogy látszik. Természetesen egyetlen tiszta vagy foltos (szennyes) jellemvonás vagy minőség sem járhat önmagában, hanem csakis személybe épülve érzékelhető, látható. Tehát emberek, élőlények által mutatkozik meg minden, ami létezik, így előfordul, hogy valaki érintve érzi magát. Ez is a fejlődési folyamathoz tartozik. Senkit nem célom támadni.

Fejlődjünk együtt!

Maradjunk kapcsolatban!

Közösségünk egy integrált szemléletű, együtt gondolkodó, a kirekesztést és harcot nélkülöző, közösségi összefogás.
Várunk a Facebook csoportunkban is!