Elindultunk fölfelé

Elindultunk fölfelé

Ha szeretnél emlékezni arra, ki is vagy valójában, csak hívj és küldök érted valakit! - szólt egy hang, ami erővel feltölteni, támogatni akart a megérkezésemben. Minden így indult...
Pintye Andrea
Pintye Andrea

online marketing tanácsadó és stratéga

Maszkjainkat magunkra öltve az elme rabjaiként beleragadtunk az idő linearitásába. Elménk azt ismerte el realitásként, amibe a testünket a fizikai létben belekényszerítették. A mesterségesen generált tapasztalás által lett a félelem a láncunk. Az idő illúziója és a vezetett figyelemfókusz által tartott minket fogva a média, ami a manipulatív információkat megállíthatatlannak tűnő lavinaként zúdította ránk. Általa festettek nekünk képet egy hamis valóságról, amiben retteghettünk. 

Ébredésünk idején a ketrecünkké érett kényszerű helyzetben végül egymás felé fordultunk, hiszen más lehetőség nem maradt. A miértekre a válaszokat már nem kerestük, hiszen kérdéseinkre senki sem felelt. Felelősöket sem kerestünk ...csak megoldásokat. Ez volt az egyetlen kiút. Így zaboláztuk meg az elménket. Nélküle, vak szemmel leltünk a kulcsra a kapuhoz, melyen túl olyan utakra tévedtünk, ahol már a szellem vezetett minket tovább. Elhagytuk a kitaposott ösvényeket. Nem a könnyebb utat választottuk, mert időközben harcosokká értünk. Nem volt már semmi amitől féltünk volna. Elsírtuk a múlt könnyeit is, hogy könnyebbé váljunk. Tudtuk, hogy ahová tartunk, ott a súlyként ránk nehezedő terheinknek semmi haszna nem lesz. 

Csak mentünk fölfelé. Azt hittük a "hegy" tetejére soha nem érünk fel. Fölfelé menet észre sem vettük, de végül mind kigyógyultunk a múlt ejtette sebeinkből. Egyre erősebbé váltunk...megedződtünk...gyorsabban haladtunk. 

Amikor megfáradtunk...megpihentünk. Aludtunk pár órát. Egy nap az éj sötétjében a fény ébresztett minket. Finoman ragyogtak fel a csendben a hajnali nap sugarai. Ahogy egyre világosabb lett már tudtuk, hogy felértünk...MEGÉRKEZTÜNK...és végre új hazára leltünk.

Pintye Andrea

Pintye Andrea

online marketing tanácsadó és stratéga

Adatlap

Maradjunk kapcsolatban!

Közösségünk egy integrált szemléletű, együtt gondolkodó, a kirekesztést és harcot nélkülöző, közösségi összefogás.
Várunk a Facebook csoportunkban is!