Döntéskód

Döntéskód

Nagyon frappáns módon kezdett el szelektálni a már érett (készen álló) és kevésbé érett emberek között a Lét együttérző minősége. Ez a kiválogató erő, nem más mint a döntéskód.
Harangozó Viktor (Szenge)
Harangozó Viktor (Szenge)

Buddhista tanító és kvantumhang gyógyász

Elérkezett az emberiség egy olyan lépcsőfokhoz, aminek a meglépéséhez, egyetlen döntést szükséges meghozni. Ezen a döntésen áll, vagy bukik az egész eddigi fejlődése minden egyes személynek. Nem titok, hogy ez a döntéskód az önazonosság választása. Ha valaki képes a legnagyobb nehézségek és széthúzó erők közepette is, megőrizni önazonosságát és kitartani saját igazi belső középpontja mellett, akkor bármilyen akadály is jöjjön, győztesen fogja venni a kanyarokat. Világunkban jelenleg, ezt a fajta döntést kipréselő megosztott színjátékok zajlanak. Ne higgye senki, hogy baj van. Ez pusztán egy kozmikus sakktáblahelyzet, ahol az eredendő Lét, vagy nevezzük Istennek vagy Forrásnak, kiváncsi arra, hogy idáig mit tettünk le az asztalra. Ha valaki elbukik a sok harc közepette, vagy a duális megkísértő erőknek aláveti magát, ami széthúzást szül, vagy ellenségeskedést, akkor pusztán csak annyi történik, hogy része lesz a már önazonosságukat megtartani képes embereket kísértő, préselő mechanizmusának. Voltaképp akik elbuknak a próbán, azok győztes társaiknak szolgálnak olyan akadályként, amivel még magasabbra emelhetik embertestvéreiket. Legyünk hálásak nekik.

Oszd meg velünk a látásmódodat arról, hogy számodra mit takar az önazonosság jelentése. Ha van kedved, önismeret, önazonosság, önmegvalósítás témában írni és kapcsolódni velünk, gondolataidat várjuk közösségünkben! 

Harangozó Viktor (Szenge)

Harangozó Viktor (Szenge)

Buddhista tanító és kvantumhang gyógyász

Adatlap

Maradjunk kapcsolatban!

Közösségünk egy integrált szemléletű, együtt gondolkodó, a kirekesztést és harcot nélkülöző, közösségi összefogás.
Várunk a Facebook csoportunkban is!