A káosz pillanatait megélve légy igazán jelen!

A káosz pillanatait megélve légy igazán jelen!

Akkor lesz az az érzésed, hogy akaratod ellenére kényszerítenek vagy manipulálnak, ha észlelésed határait leszűkíted. Nyisd meg a tudatod és lásd, hogy minden ami félelmet plántál beléd, egy újabb lehetőség közelebb kerülni önmagadhoz.
Pintye Andrea
Pintye Andrea

online marketing tanácsadó és stratéga

Amikor minden összeomlik, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a lét bevetette minden kis erőtartalékunkat kipasszírozó tanító megmozdulását. Látszólag borzasztó és kegyetlen dolgok, szenvedések érhetnek bennünket, de mindez szükséges lehet ahhoz, hogy valóban feljöhessen az az igazi erőnk, ami a létünk ősi sajátja. Ekkor a képességeink útjában nem lesznek akadályok, szinte sokkolva ébred a rendszerünk és bemutat bennünket igazi arcunknak. Erre megy hát ki ez a kozmikus játék, hogy mielőbb saját középpontunkba kerülhessünk kimozdíthatatlanul.

Hitem szerint a régi helyére már rendezkedik be az új. Bennem ez tartja a lelket. A jelenlét lehet most a kapu a mennyországhoz a földön, amikor az éj kinn sötét.
A döntés joga néhány dologban biztosan az enyém:

  • ÖNMAGAM MARADOK vagy AZZÁ VÁLOK, AKIVÉ FORMÁLNI AKARNAK?!
  • A VALÓSÁGBAN ÉLEK ÉS ARRA REAGÁLOK vagy AZ ILLÚZIÓBAN?!
  • BÉKÉT vagy KONFLIKTUST TEREMTEK?!
  • A SZERETET vagy FÉLELEM SZAVAIT ÉS ENERGIÁIT ÉLTETEM?!

Hiszem, hogy az az energia láttatja az igazi valóságot, amiben megőrzöm önmagam és megélem a lelkem. Én már megnyitottam magam a kreatív, új gondolkodási mintáknak, melyek gyógyító energiaként dolgoznak bennem. A saját belső valóságom vezet most a külső tapasztalások ellenére is! Kapcsolódok a forrásomhoz, ami tovább segít az utamon. Tudatosságom a kulcsom a nyíló kapuhoz, amin túl a problémák megoldhatóvá válnak.

Utamon a magam hangján, a félelem energiáit átírva találtam meg az önazonos önkifejezésem legjobb módját és ilyen módon terjesztem, hogy a béke a természetes állapotunk.

Lemúriai fénykódok által emlékeztetni szeretném azt, aki ezt elfelejti. A béke áll harmóniában azzal a világgal, amiben valaha otthon voltunk és lehetünk. Ez vezethet el mindannyiunkat a fúzióig.

Külön utakon indultunk, mégis végül egyként írhatjuk át a külső körülményeket, tudatunkat egy magasabb szintű, teremtő erő felé vezetve. Miután a kapu mögöttünk bezárul, már új nézőpontból szemléve engedhetjük majd a rejtélyeket kibontakozni az új korszak hajnalán...

...végre a közös nyelvet megismerve.

Kapcsolódj, reagálj szívből, szeresd jobbá a világot, mert szeretni annyi, mint boldognak lenni!

Írj Te is! Ébresztő gondolataidat várjuk közösségünkben!

Pintye Andrea

Pintye Andrea

online marketing tanácsadó és stratéga

Adatlap

Maradjunk kapcsolatban!

Közösségünk egy integrált szemléletű, együtt gondolkodó, a kirekesztést és harcot nélkülöző, közösségi összefogás.
Várunk a Facebook csoportunkban is!