A káosz pillanatait megélve légy igazán jelen!

A káosz pillanatait megélve légy igazán jelen!

Akkor lesz az az érzésed, hogy akaratod ellenére kényszerítenek vagy manipulálnak, ha észlelésed határait leszűkíted. Nyisd meg a tudatod és lásd, hogy minden ami félelmet plántál beléd, egy újabb lehetőség közelebb kerülni önmagadhoz.
Pintye Andrea
Pintye Andrea

UI/UX designer, online marketing tanácsadó

Amikor minden összeomlik, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a lét bevetette minden kis erőtartalékunkat kipasszírozó tanító megmozdulását. Látszólag borzasztó és kegyetlen dolgok, szenvedések érhetnek bennünket, de mindez szükséges lehet ahhoz, hogy valóban feljöhessen az az igazi erőnk, ami a létünk ősi sajátja. Ekkor a képességeink útjában nem lesznek akadályok, szinte sokkolva ébred a rendszerünk és bemutat bennünket igazi arcunknak. Erre megy hát ki ez a kozmikus játék, hogy mielőbb saját középpontunkba kerülhessünk kimozdíthatatlanul.

Hitem szerint a régi helyére már rendezkedik be az új. Bennem ez tartja a lelket. A jelenlét lehet most a kapu a mennyországhoz a földön, amikor az éj kinn sötét.
A döntés joga néhány dologban biztosan az enyém:

  • ÖNMAGAM MARADOK vagy AZZÁ VÁLOK, AKIVÉ FORMÁLNI AKARNAK?!
  • A VALÓSÁGBAN ÉLEK ÉS ARRA REAGÁLOK vagy AZ ILLÚZIÓBAN?!
  • BÉKÉT vagy KONFLIKTUST TEREMTEK?!
  • A SZERETET vagy FÉLELEM SZAVAIT ÉS ENERGIÁIT ÉLTETEM?!

Hiszem, hogy az az energia láttatja az igazi valóságot, amiben megőrzöm önmagam és megélem a lelkem. Én már megnyitottam magam a kreatív, új gondolkodási mintáknak, melyek gyógyító energiaként dolgoznak bennem. A saját belső valóságom vezet most a külső tapasztalások ellenére is! Kapcsolódok a forrásomhoz, ami tovább segít az utamon. Tudatosságom a kulcsom a nyíló kapuhoz, amin túl a problémák megoldhatóvá válnak.

Utamon a magam hangján, a félelem energiáit átírva találtam meg az önazonos önkifejezésem legjobb módját és ilyen módon terjesztem, hogy a béke a természetes állapotunk.

Lemúriai fénykódok által emlékeztetni szeretném azt, aki ezt elfelejti. A béke áll harmóniában azzal a világgal, amiben valaha otthon voltunk és lehetünk. Ez vezethet el mindannyiunkat a fúzióig.

Külön utakon indultunk, mégis végül egyként írhatjuk át a külső körülményeket, tudatunkat egy magasabb szintű, teremtő erő felé vezetve. Miután a kapu mögöttünk bezárul, már új nézőpontból szemléve engedhetjük majd a rejtélyeket kibontakozni az új korszak hajnalán...

...végre a közös nyelvet megismerve.

Kapcsolódj, reagálj szívből, szeresd jobbá a világot, mert szeretni annyi, mint boldognak lenni!

Írj Te is! Ébresztő gondolataidat várjuk közösségünkben!

Pintye Andrea

Pintye Andrea

UI/UX designer, online marketing tanácsadó

Adatlap

Maradjunk kapcsolatban!

Közösségünk egy integrált szemléletű, együtt gondolkodó, a kirekesztést és harcot nélkülöző, közösségi összefogás.
Várunk a Facebook csoportunkban is!