Te hol vagy igazán otthon?

Te hol vagy igazán otthon?

Minden léleknek szüksége van a pihenésre, a nyugalomra és a békére a sötét pillanatokkal való szembenézéshez. Legfőképp akkor, amikor a tapasztalatok sora tele van bizonytalansággal és stresszel.
Pintye Andrea
Pintye Andrea

UI/UX designer, online marketing tanácsadó

Utazásunk során olykor jó találni egy helyet, ami emlékeztet a végső hazatérés érzésére. Ahol lehunyhatjuk a szemünket a világ bajainak hátat fordítva, ahol egyetlen probléma sem létezik, amivel meg kellene küzdeni.

De hol találhatjuk meg a békét? Mi az otthon? Mi a család?

Otthon ott vagy, ahol a pillanatban szabadon ömagad lehetsz, ahol élhetőbb a világ. Családra pedig bárki társaságában lelhetsz, ahol igazán otthon lehetsz! 
Gyermekkorunk nosztalgikus emléke nem feltétlenül a paradicsom kulcsait emlegeti fel. Talán nem egy tökéletes anya, apa és nem a legjobb testvérek vigyáztak ránk... mégis azok az idők sokkal békésebbek voltak. Szabadon játszhattunk, rajzolhattunk anélkül, hogy nyomot hagyott volna bennünk a valóság terhe. Adott volt egy hely, ahol megpihenhettünk a nap végén, amit az alkonyat tüze hozott meg az utolsó kacsintásával. Az aranyló alkonyat fényében az ablaküvegen keresztül láttuk a porszemcséket kinn szállni édes egyensúlyban a varázslat és a realizmus között. Akkor még megvolt bennünk az ismeretlenbe vetett hit misztériuma. Az olyan időszak volt, amikor a dolgok nem voltak annyira mozgalmasak, és nem kellett aggódni az előttünk hegyekként tornyosuló feladatok miatt. Akkoriban nem volt annyi eszközünk a túléléshez, mint most...most mégis gyengébbnek érezzük magunkat?

Emlékezz vissza, akkoriban mi adott erőt!
Neked mi a legkellemeseb gyerekkori emléked?

Oszd meg velünk gondolataidat a közösségünkben!

Pintye Andrea

Pintye Andrea

UI/UX designer, online marketing tanácsadó

Adatlap

Maradjunk kapcsolatban!

Közösségünk egy integrált szemléletű, együtt gondolkodó, a kirekesztést és harcot nélkülöző, közösségi összefogás.
Várunk a Facebook csoportunkban is!