HÓBA KÓDOLVA

HÓBA KÓDOLVA

A spirituális felébredés lényege a tudatosság gyakorlásában rejlik. A havat jellemzik úgy is, mint egy megvilágosító erőt, amely egyenértékű a spirituális fénnyel. A hó emlékezteti az embereket arra, hogy Isten jelen van az életükben.

A hópelyhek szabályos kristályszerkezetet formáznak.  Ami leesik most az égből nem más, mint harmónia. Nyugalmat, tisztaságot sugároz. Épp erre volt szükségünk. A káosz, a megosztottság, a félelem és a kilátástalanság az egész világon eluralkodott. Hogyan lehet a legegyszerűbben és leggyorsabban a ránk erőltetett negatív energiákat átkódolni? 

Úgy, hogy valami eredeti, valódi, természetes formát küldünk bele, ami áthangolja. Pont ez történik most. A hópelyhek tiszta geometrikus formája, szabályos, mandalaszerű kristályszerkezete megtisztítja, betakarja és áthangolja az egész világot. Még a sivatagot is.

Amikor elolvad, magával viszi az információt vízként a földbe olvadva, melyet majd a növények felszívnak és kipárologtatnak, mi pedig belélegzünk.
A kristályok behangolhatóak. Információt lehet beléjük írni, és megőrzik azt. A negatív információ torzítja a kristályszerkezetet. Minden, ami kristályos szerkezettel rendelkezik, ilyen tulajdonságokkal bír. 

A fizikai testünk szén alapúról most vált át kristályos szerkezetűre. Nem véletlenül. Hogy pontosan mit hoz ez a változás, csak akkor fogjuk megérteni teljesen, amikor megtörténik velünk. Addig minden ezzel kapcsolatos információ csak találgatás, okoskodás, terelgetés, irányítani, vezetni akarás.
Valamiért változunk. Talán mert szökünk a Sötétség elől, és olyanná válunk, amivel többé nem lehet azt megcsinálni, amit eddig velünk megcsináltak. Nem lehet lefokozni, kontrollálni, beszabályozni, lekapcsolni, manipulálni, felülírni, eltorzítani többé.

Keressük a megoldást. Az Élet élni akar. És nem akárhogyan. Nem elnyomva, szenvedve, félve, fájva, megcsonkítva, nyomorogva. Hanem szabadon, örömben, szeretetben, egészségben, bőségben. Erre lett eredetileg is létrehozva…

A hó segít… A Földanya segít… A FÉNY élni akar természete szerint…

Kovács Renáta

Maradjunk kapcsolatban!

Közösségünk egy integrált szemléletű, együtt gondolkodó, a kirekesztést és harcot nélkülöző, közösségi összefogás.
Várunk a Facebook csoportunkban is!