A teremtés halkan dolgozik

A teremtés halkan dolgozik

A jelenben az ismeretlen vizekre tévedve a türelem gyakorlása különösen nehéz, amikor a küzdésre termett önvalónkból alakulunk át valami mássá, elengedve azt, ami mindezidáig mi voltunk...
Pintye Andrea
Pintye Andrea

UI/UX designer, online marketing tanácsadó

A teremtés az megnyilvánítás. Az nyilvánul meg, ami eleve adott egy lehetőségállapotban. Ez szinte korlátlan. Úgy nyilvánul meg, hogy elkezdünk létezni. A létezésünk energiája az érzéseink által teremt minden pillanatban. A mozgás is egy ilyen megnyilvánulás, ami nem csak az emberi faj sajátja. Kapcsolódjatok be a mozdulatok által a kozmikus kommunikációba. Így minden létformával együtt táncolhattok egy közös ünnepségben, a létezés ünnepében.

Megfagyott könnyeink hópihékként hulltak alá. Talán fog még idén esni. Még biztosan nem olvad meg a jég. Még hideg van. Még várni kell. A nap még nem melegít annyira, hogy az elszórt magok kikeljenek. A fény még nem ragyog eléggé. Kivárok. Addig kémlelem a fákat. Csodálom őket, mert minden évszakban, bármilyen időjárás ellenére rendületlenül, stabilan állnak. Közben megújulnak, új hajtásokat hoznak. Kérgeiket időközben ledobják magukról. Így tudnak növekedni. Általuk megértem a türelem jelentését. Elfogadom, hogy a változás a természet rendje. A változást bár külső körülmények indikálják, belül történik meg. Amíg belül zajlik, addig mozdulatlanságnak hat kívülről. A rendet ismerve azonban tudom, hogy ami növekszik az hamarosan megmutatja magát, mert a földet az olvadó hó és jég vízzé válva idővel megöntözi, termővé, gyümölcsözővé téve azt.

Ne feledd, békés türelem az, amikor hagyjuk a magot csírává érni, a kis hajtást előbukkani, a virágot kinyílni, a termést megérni. Az időt nem lehet siettetni. Bízz a veled harmóniában lévő teremtés rendjében!

Pintye Andrea

Pintye Andrea

UI/UX designer, online marketing tanácsadó

Adatlap

Maradjunk kapcsolatban!

Közösségünk egy integrált szemléletű, együtt gondolkodó, a kirekesztést és harcot nélkülöző, közösségi összefogás.
Várunk a Facebook csoportunkban is!