A földönkívüliek üzenete

A földönkívüliek üzenete

Ha a földönkívüliek mondhatnának valamit nekünk, vajon mi más lehetne, mint a béke sürgőssége az emberiség számára. Feléljük és lelakjuk, mint rákos burjánzás e szent bolygót. Gaia földanyánkat teljesen megfújtva ezzel. Talán ez lenne az üzenet...
Harangozó Viktor (Szenge)
Harangozó Viktor (Szenge)

Buddhista tanító és kvantumhang gyógyász

"Nyugodj meg, csak nagyon megijedt, ezért most a gyógyítónk adott neki egy kis altató hatású fényt. Neked is jót tenne még egy kis alvás, itt biztonságban vagytok, mert a háborús zónán kívüli övezetben vagyunk.
- Elnézést hogyan? Háborút említettél? De én azt hittem, hogy ti magas szféralakó lények már intelligensek vagytok annyira, hogy ne tegyetek ilyen dolgokat!
- Nem értem hogy miről beszélsz emberlény barátom. A tudósaink is megállapították, hogy a föld bolygó lakóival megegyező frekvencián rezeg a testünk és habár a technikai tudásunk fejlettebb mint a földé, de attól még nekünk is meg kell védenünk a területeinket a parazita módjára behatoló Ganarogoktól.
- Na jó akkor látom hogy tévedtem, de akkor mégis hol vagyok, ha nem a saját bolygóm galaxisterében?
- Egy párhuzamos, szintén ugyanolyan anyagi dimenzióban, mint a tiétek.
- Így már értem, szóval nektek is még szükségetek van fejlődésre, mint a földi lényeknek.
- Fejlődésre mindig szükség van, de ha szabad annyit megjegyeznem, hogy habár ugyanolyan frekvencián rezeg létsíkunk mint a tietek, mi azonban mégis úgy látjuk, hogy annyiban fejlettebbek vagyunk, hogy háború alkalmával nem állítunk elő olyan fegyvereket mint a földlakók. Amivel nemcsak a területbitorló ellenséget, hanem véletlenül önmagunkat, saját embereinket is elpusztítanánk. Mi vigyázunk a mieinkre és harmóniában él a társadalmunk! Számunkra érthetetlen, hogy nálatok a földön miért nincs harmónia a saját törzsetekben, az országotokhoz tartozó emberekben. Miért van az, hogy nem az ellenséget irtjátok összefogva, hanem állandó széthúzás van nálatok, még békeidőben is és gyűlölitek saját vezetőiteket? Felfoghatatlan és úgy látjuk, hogy nem vall valami magas intelligenciára ez a viselkedésmód. Így nem is tárgyalunk a földi uralkodókkal, nem keressük velük a kapcsolatot, mert a vezetők saját embereik között is viszályt szítanak és provokálnak. Te talán választ tudsz nekünk adni miért csináljátok ezt?
- Ööö …ez számunkra is rejtély higgyétek el, nem tudom én sem hogy miért alakult ez így. Talán a vezetők a földön megittasultak a hatalmuktól és már nem az lebeg a szemük előtt, hogy a népüket harmóniába hozzák, hanem az, hogy megalomán módon minél több mindent megszerezzenek maguknak.
- Köszönjük hogy megérted a problémánk veletek kapcsolatban. Szeretnénk üzenni a földnek, ha már te vagy itt, akkor rajtad keresztül: Ki fogjuk várni azt az időt, amikor úgy látjuk érdemes lesz az emberi fajjal, annak vezetőivel felvenni a kapcsolatot. Hiszünk benne, hogy ahogy te is mondtad, el fognak jutni a fejlődés bizonyos fokára, legalább annyira, hogy ne a saját embereiket vigyék vágóhídra és olyan fegyvereket gyártsanak, ami csak az ellenfelet sebzi meg, a saját törzs tagjait nem. Ki fogjuk várni a megfelelő időpontot, feltéve ha akkor még nem pusztítottátok el annyira magatokat, hogy egyetlen túlélő sem maradt már a földön. Akkor nem fogunk már tovább várni, letelepszünk az új megüresedett bolygóra és elgondolkozunk azon, hogy mekkora szerencsénk is van, hogy kifogtunk egy olyan agresszív fajt mint az emberiség, akik kipusztították saját magukat, hogy nekünk új bolygónk lehessen.
- Hát megpróbálom átadni nekik az üzeneteteket, de nem hiszem hogy érdekelni fogja őket. Akiket meg érdekelni fog, azoknak meg épp nem lesz beleszólási joguk a változtatásba. Tudjátok ilyenek az emberek, agresszívak. Remélem egyszer megváltozik a fajunk és jobb hírnevünk lehet majd az univerzumban, mint eddig."

2008 - Szenge: A szent tőr legendája /részlet/

Harangozó Viktor (Szenge)

Harangozó Viktor (Szenge)

Buddhista tanító és kvantumhang gyógyász

Adatlap

Maradjunk kapcsolatban!

Közösségünk egy integrált szemléletű, együtt gondolkodó, a kirekesztést és harcot nélkülöző, közösségi összefogás.
Várunk a Facebook csoportunkban is!