Csodák vagy véletlenek?

Csodák vagy véletlenek?

Mindannyiunk életében történtek már csodák. De mégis mivel magyarázhatjuk őket? Honnan erednek?
Pintye Andrea
Pintye Andrea

UI/UX designer, online marketing tanácsadó

Maguk a csodák nem számítanak. Csakis a csodák Forrása számít...A valódi csoda mindig az azt ihlető szeretet. Azaz minden csoda ami szeretetből fakad (részlet a Csodák tanítása könyvből.)

A szeretet cselekvés, a lélek természetes velejárója, hiszen a lélek jelenléte nélkül az anyagi test nem tud mozogni. A testet tehát a lélek működteti, de a végrehajtó nem a lelkünk, hanem a testünk. A lélek figyel és ösztönöz, hogy tettekben nyivánulj meg, inspirálj másokat. Az inspiráció pedig megteremti a hidat közted és az emberek között. A kapcsolódás közös gondolatokat, az együttgondolkodás pedig eredményeket hoz.

Engem most Helen Schucman: A csodák tanítása könyvéből származó részlet inspirált e poszt megírására. Kapcsold ki a TV-t, vegyél elő egy könyvet és nézzük meg Te milyen pozitív gondolatot tudnál kiemelni egy az általad olvasott könyvből.A csodákat mindig azok hajtják végre, akik az adott pillanatban többel bírnak, és azok részesülnek áldásaikból, akik éppen kevesebbel rendelkeznek. Tehát megszüntetik a hiányt, megoldást hoznak. Példa: adott egy hajléktalan aki nem számíthat senkire, majd jön valaki aki bevásárol neki. Vagy egy másik példa: beleragadtál egy problémába, nem találsz belőle kiutat, majd szembejön veled egy poszt, ami segít nézőpontot váltanod és így magad meg tudod oldani a problémád egy külső hatás eredményeképpen.

Kövess a Facebook csoportunkban is! Oszd meg a gondolataidat Te is, mert Te is egy csoda vagy!

Pintye Andrea

Pintye Andrea

UI/UX designer, online marketing tanácsadó

Adatlap

Maradjunk kapcsolatban!

Közösségünk egy integrált szemléletű, együtt gondolkodó, a kirekesztést és harcot nélkülöző, közösségi összefogás.
Várunk a Facebook csoportunkban is!