Érezheted úgy, hogy egyedül túl kevés vagy ahhoz, hogy képes legyél változást generálni.

Érezheted úgy, hogy egyedül túl kevés vagy ahhoz, hogy képes legyél változást generálni.

A világban zajló eseményeket illetően kulcs lehet, ha felismered, hogy az elkülönülés valójában csak illúzió. Nem létezik olyan, hogy te és mások. Csakis az egység létezik. Az önismeret fejlesztése a ma feladata. Te elkezdted már?
Pintye Andrea
Pintye Andrea

UI/UX designer, online marketing tanácsadó

A személyes fejlődésed útjának egy pontján rájössz, hogy minden és mindenki egy. Amint ezt megérted, meghaladod az egódat és megtanulsz a változás áramlataira szívből cselekedni és amit te megtanultál, szeretnéd átadni.

Amikor te változol, az hat a kollektív egészre. Amikor negatív hatások érnek, dönthetsz úgy, hogy a tapasztalást másképp éled meg. A tapasztalás lehet a tanítás eszköze vagy lehet egy olyan nézőpont, ami más megvilágításba helyezi a dolgokat. Ha nem a félelem nézőpontjából reagálod le a történéseket, hanem az érzéseidet felismerve, tudatosítva egy pozitívabb lelkiállapotba hozod magad, akkor még akár inspirált is tudsz lenni. Ilyenkor olyan tudatállapotba kerülsz, ami gyógyítóan hat rád, hiszen ez a belső folyamat a megélt élményeket átdolgozza benned. Minden, amit a feldolgozás után megmutatsz a világnak, az egyedi energiamintával rendelkező aktiváló kódként hat másokra. Ezek a kódok lehetnek maguk a kimondott szavak, a zene, a tánc, egy megszülető alkotás, illetve bármi amit te a saját nyelveden adsz át.

Kérdésként merülhet fel, hogy szükséges-e megmagyaráznod, mi történik benned és hogyan születik meg a "végtermék".

Szerintem szavak, illetve bármiféle magyarázat nélkül is megtörténhet a kapcsolódás, megértés, ugyanis a tudás a tapasztalás folyamatán keresztül jön létre. Egy dolog azonban biztos: befektetett munka, tudattoság, alázat és a jelen elfogadása nélkül nincs "alkotás".

Kövess a Facebook csoportunkban is! Oszd meg a gondolataidat Te is!

Pintye Andrea

Pintye Andrea

UI/UX designer, online marketing tanácsadó

Adatlap

Maradjunk kapcsolatban!

Közösségünk egy integrált szemléletű, együtt gondolkodó, a kirekesztést és harcot nélkülöző, közösségi összefogás.
Várunk a Facebook csoportunkban is!